Известие

Collapse
No announcement yet.

jtd мени си оборотите на празен ход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hrsitow Покажи съобщение
    Когато стабилизира оборотите работи на 350 бара,когато започне да ги клати промяната е около 50бара нагоре-надолу
    Това определено не е оригиналното налягане на тая кола - пак някой бездарник се е ..... на колата! Много ми е познат некадърния почерк Освен ако не мерите налягането с някой уред дето е фитка
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Това определено не е оригиналното налягане на тая кола - пак някой бездарник се е ..... на колата! Много ми е познат некадърния почерк Освен ако не мерите налягането с някой уред дето е фитка
      Нещо можеш ли да ми подскажеш.За почерка незнам Колата са я гледали доста хора но освен това което съм писал в горните постове не и е правено.предимно аз се ровя и пробвам разни варианти.Иначе ти ми идваш малко далече но в краен случай ще дойда и до София.Просто ме е срам като я оставя да работи на място.

Comment

Първоначално публикувано от hrsitow Покажи съобщение
        Нещо можеш ли да ми подскажеш.За почерка незнам Колата са я гледали доста хора но освен това което съм писал в горните постове не и е правено.предимно аз се ровя и пробвам разни варианти.Иначе ти ми идваш малко далече но в краен случай ще дойда и до София.Просто ме е срам като я оставя да работи на място.
        Колата има ли "чип" по-скоро сменян ли е софтуера че то чип-а дига коне а на някой само устите и рекламата им големи па конете малко
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Сменихме софтуера за проба защото имахме съмнения че проблема може да е от него.Този с който купих колата не знам какъв е бил дали е стандартния.В момента е с някакъв вариант който дава +5% отгоре.Слага го мой приятел който има 2.4,в резултат на тази смяна нямаше промяна в работата на двигателя.в момента я карам със неговата програма

Comment

а ремък ангренажен сменян ли е скоро?
            ако е с 1 зъб разлика, пак мени обороти така, но съм го виждал на 2.4 мотора само като ефект, за 1.9 не мога да го твърдя.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
            X