If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато стабилизира оборотите работи на 350 бара,когато започне да ги клати промяната е около 50бара нагоре-надолу
Това определено не е оригиналното налягане на тая кола - пак някой бездарник се е ..... на колата! Много ми е познат некадърния почерк Освен ако не мерите налягането с някой уред дето е фитка
Това определено не е оригиналното налягане на тая кола - пак някой бездарник се е ..... на колата! Много ми е познат некадърния почерк Освен ако не мерите налягането с някой уред дето е фитка
Нещо можеш ли да ми подскажеш.За почерка незнам Колата са я гледали доста хора но освен това което съм писал в горните постове не и е правено.предимно аз се ровя и пробвам разни варианти.Иначе ти ми идваш малко далече но в краен случай ще дойда и до София.Просто ме е срам като я оставя да работи на място.
Нещо можеш ли да ми подскажеш.За почерка незнам Колата са я гледали доста хора но освен това което съм писал в горните постове не и е правено.предимно аз се ровя и пробвам разни варианти.Иначе ти ми идваш малко далече но в краен случай ще дойда и до София.Просто ме е срам като я оставя да работи на място.
Колата има ли "чип" по-скоро сменян ли е софтуера че то чип-а дига коне а на някой само устите и рекламата им големи па конете малко
Сменихме софтуера за проба защото имахме съмнения че проблема може да е от него.Този с който купих колата не знам какъв е бил дали е стандартния.В момента е с някакъв вариант който дава +5% отгоре.Слага го мой приятел който има 2.4,в резултат на тази смяна нямаше промяна в работата на двигателя.в момента я карам със неговата програма
а ремък ангренажен сменян ли е скоро?
ако е с 1 зъб разлика, пак мени обороти така, но съм го виждал на 2.4 мотора само като ефект, за 1.9 не мога да го твърдя.
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment